Nekdo je predelal uvodno sceno igre The Witcher 3 v PlayStation 1 grafiki

Anders Lundbjörk je indie razvijalec iger, ki svoje stvaritve kaže na mobilnih platformah, v prostem času pa svoje znanje Unity pogona uporabi tudi za predelave novejših iger v starejšo grafično podobo.

Te predelave niso čisto pravi projekti, saj so narejeni samo za vsebino zabavnega video posnetka. Če vas morda takšne predelave, ljubiteljsko imenovane “demakes”, zanimajo resneje, potem si oglejte sledečo predelavo Half-Life 2 v pogon enice.

Anders je v preteklosti spočel že več takšnih predelav, njegov zadnji podvig pa je bila ponovna izgradnja slavne uvodne sekvence iz igre The Witcher 3, ko se naš junak Geralt namaka v banji in se pogovarja z Yennefer, le da je vse zavito v PlayStation 1 grafiko. Scenarij videa se na začetku ujema z originalom, nato pa se zadeva hitro spremeni, saj Geralt začne igrati Gwent v kadi, nato pa ga Yennefer zaradi simpanja odpihne v globino jezera.

Anders je v takšno grafično podobo spravil tudi igro The Elder Scrolls: Oblivion, pozabaval pa se je tudi s Cyberpunkom 2077, ki se z igro in njenim trenutnim stanjem na konzolah PlayStation 4, ne razlikuje pretirano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime