Ogromna modifikacija Dark Souls: Nightfall dobila 18 minut igralnega posnetka

Dark Souls serija bo najverjetneje nekaj časa počivala, saj razvijalec FromSoftware trenutno dela na novi igri Elden Ring, v preteklosti pa so tudi izjavili, da je Dark Souls zgodba zaključena. To seveda niso dobre novice za tiste odvisneže, ki se preprosto ne morejo naveličati odličnega Dark Souls atmosfere in bojevanja, zato se morajo zanašati na moddersko skupnost.

Ta je v preteklosti izdala že kar nekaj odličnih dodatkov za prvi Dark Souls, medtem ko drugi del dobiva grafično prenovo, trojka pa ima obetavno predelavo Cinders.

Skupina navdušencev pa sedaj za prvi del pripravlja eno najbolj ambicioznih modifikacij Nightfall. Pod eno streho so se namreč zbrali ustvarjalci, ki so že prej izdali samostojno mode, zdaj pa so združili moči in nameravajo spočeti direktno nadaljevanje prvega Dark Soulsa.

Nightfall bo za sestavo novih lokacij uporabil sestavne dele obstoječih map in iz njihove mešanice poskušal ustvariti okolico, ki vam je tuja, a vseeno znana. Ekipa je včeraj na ogled postavila prvi napovednik, ki prikaže kar 18 minut akcije.

Kot lahko vidimo nas čakajo povsem novi sovražniki, razvijalec pa je v igro vpeljal tudi nova orožja in oklepe ter povsem novo igralno sposobnost instantnega teleportiranja. Igralec se za hip spremeni v duhca, kar mu omogoči hitro izmikanje in prečkanje preprek kot je denimo potoček lave. Zadeva hudo pride prav tudi pri bojevanju s šefi in morda je ta sposobnost malce premočna, saj takšna hitrost malce čudno izpade v tako počasni igri kot je Dark Souls.

Razvijalec je v posnetku pripravil tudi eno večje presenečenje, saj nas očitno čakajo tudi novi NPC-ji, ki bodo držali prave zvočne govorce.

Žal datum izida ostaja skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime