Tule je 10 minut Diablo 4 igranja z novim razredom Rogueom

Zdi se, da je na BlizzConline dogodku napoved predelave Diabla 2 kar malce zasenčila Diablo IV. To je kar malce presenetljivo, saj je original že kar nekaj star in bi človek pričakoval, da bodo igralci bolj navdušeni nad povsem novim delom kot pa nad grafično predelavo dvojke. Po drugi strani pa je Diablo 2 legendaren naslov in igralci so že dolgo čakali na takšno prenovo, poleg tega pa se zdi Diablo 2 Resurrected bolj dokončan naslov kot pa štirica.

Ta je na BlizzConlinu predstavila nov igralni razred, ki bo zmikavtska Rouge. Blizzard je za njo ustvaril povsem nov napovednik v katerem bojevnica vstopi v cerkev in duhovniku podeli zajeten kup odrezanih ušes. Zanimivo je, da je bila ta uvodna sekvenca ustvarjena v dejanskem pogonu igre, kar priča o grafični zmogljivosti njihove nove tehnologije.

Po kratkem napovedniku smo dobili tudi nekaj igranja in kot vidimo bo lahko Rouge uporabljala različna orožja, njeno igranje pa bo temeljilo na hitrem izmikanju udarcem nasprotnikov. Igralci bodo lahko med igranjem preklapljali med različnimi igralnimi slogi, tako da boste lahko nekaj časa zastrupljali demone in jih v naslednjem območju zamrznili na mesto.

Prvi napovednik je prekinjen z vmesnimi sekvencami, dobili pa smo tudi bolj umirjen, 10-minutni video, ki prikaže klasično igranje brez komentarja.

Zadeva je videti zanimivo, a je letos še ne boste igrali, tako da lahko izid pričakujete šele nekje v letu 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime