System Shock predelava prihaja poleti – na voljo nov demo

Razvijalec Nightdive Studios dela na predelavi igre System Shock že celo večnost. Sredstva za delo so nabrali preko uspešne Kickstarter kampanje, a to je bilo celih 5 let nazaj, predelave pa še vedno ni na spregled.

A strah je trenutno odveč. Razvijalec je sredi razvoja priznal, da so igri želeli dodati preveč nove vsebine in zaradi tega so cilji postali nerealni. Zato so razvoj za nekaj časa prekinili, ponovno začrtali smernice in zdaj delajo na čistokrvni predelavi, brez neke pretirane dodatne vsebine. Torej na tistem, kar so njihovi podporniki od njih tudi zahtevali.

To se je izkazalo za zmagovalno potezo in razvijalec je v rednem stiku z igralci in je v zadnjem letu ponosno kazal svoj napredek. Ta je končno napredoval do te mere, da so lahko začrtali tudi končen datum izida. Čisto točnega datuma nimamo, a vemo, da bomo igro v končni obliki lahko igrali enkrat poleti. V proslavitev tega dosežka je razvijalec v ponudbo postavil tudi igranje nove demo verzije, ki bo dala veliko boljši vpogled v njihovo igro. System Shock predelava je imela že prej na voljo demo, a ta je bil star že nekaj let in ni kazal prave oblike trenutne igre, saj je razvijalec v tem času spremenil marsikaj – med drugim tudi sam pogon.

Predelavo lahko prednaročite na GOGu, Steamu in Epic Games trgovinah, za njo pa boste odšteli 37,99 €. Kupci boste poleg predelave dobili tudi igro System Shock 2: Enhanced Edition, na kateri prav tako dela Nightdive Studios, a ta nadgradnja ne bo tako velika, bo pa v sebi vsebovala podporo za VR igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime