Prihajajoči Aliens: Fireteam dobil polurni igralni posnetek

Nedavno smo pisali o prihajajočem nadaljevanju Alien franšize, ki bo s poglavjem Fireteam zaplavala v povsem večigralske vode. Skupaj s še dvema prijateljema ali pa naključnima soigralcema se boste podali skozi temačne hodnike in z različnimi orožji delali pašteto iz mase napadajočih vesoljcev.

Razvijalec Cold Iron Studios se je zdaj odločil razkriti daljši igralni posnetek, ki je bil narejen v alfa verziji igre. In video nam pokaže prav to, kar smo tudi pričakovali: sodelovanje igralcev, medtem ko pozorno preiskujejo hladne hodnike ter si med sabo pomagajo. Da Fireteam svoj navdih vleče iz iger Left 4 Dead je jasno na prvi pogled, k formuli pa so dodali nekaj svojih prijemov. Grafična podoba ni slaba, še posebej navduši igra svetlobe in senc, ki pričarata tisto turobno in grozljivo vzdušje, ki je tako značilno za franšizo Alien.

Morda edina stvar, ki zmoti predstavitev, je umetna pamet nasprotnikov. Ta je videti precej osnovna, saj Alieni v glavnem tečejo proti igralcem v ravni črti in ne vsebujejo kakšnih naprednih taktik. A to se zna spremeniti, saj je izid še precej daleč in nenazadnje gledamo v alfa verzijo igre.

Aliens: Fireteam prihaja poleti, več informacij pa vas čaka na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime