Euro Truck Simulator 2 se bo z novim DLC-jem zapeljal v Rusijo

Skoraj desetletje stara igra Euro Truck Simulator 2 še vedno pridno dobiva novo vsebino in vsi virtualni tovornjakarji se nad tem seveda ne pritožujejo, saj vedno radi zapeljejo po novih cestah. Razvijalec SCS Software že dolgo razvija razširitev Iberia, ki pa ne bo dodala samo novih stvari ampak bo poskrbela za grafično nadgradnjo celotnega paketa.

Iberia prihaja enkrat v aprilu, razvijalec pa je že začrtal smernice za razvoj naslednjega dodatka, ki nas bo tokrat zapeljal v Rusijo. Heart of Russia nas bo zapeljal skozi ruske vasice in glavno mesto Moskve in raziskali bomo vse skrite kotičke do reke Volge. Treba se je zavedati, da je Rusija velika in razvijalec je že povedal, da ne bo poskušal poustvariti celotne države, saj bi potemtakem dodatek bil večji kot osnovna igra. Vendar pa bodo kljub temu postvarili lep del ruske dežele, tako da zna biti Heart of Russia največja razširitev do sedaj. Na naslednji povezavi si lahko ogledate nekaj dodatnih slik.

euro truck

Če ste se kdaj želeli poizkusiti v vlogi voznika tovornjaka, potem si lahko igro kupite na Steamu za 20 €, za testiranje pa vam je na voljo tudi demo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime