Simpsonovi obnovljeni za še dve dodatni sezoni

Animirana serija Simpsonovi je svoje življenje začela leta 1989 in če si je kdo takrat mislil, da bo zadeva živela dlje kot 30 let, potem so njegove preroške sposobnosti brez primerjave. Serija šteje več let kot marsikakšen njen gledalec in očitno nas bo na koncu vse preživela. Ko bo nastopila jedrska vojna in ko se bodo oblaki razkadili, bodo na svetu ostali samo še ščurki in Simpsonovi.

Serija se približuje že svoji 700 epizodi, Disney pa je nedavno najavil, da se ne bodo ustavili tam. Simpsonovi so bili tako obnovljeni za 33. in 34. sezono, trenutno pa lahko vse dele gledamo na pretočnem servisu Disney+.

Ustvarjalec serije Matt Groening pravi, da je njegova ekipa navdušena in da bo v novi sezoni Homer izgubil en las, Milhouse bo dobil kontaktne leče, Bart pa bo že tridesetič praznoval svoj 10. rojstni dan.

Kakor je serija očitno večna, pa njeni igralci niso. Dan Castellaneta, glavni glas za Homerjem, šteje že 63 let, isto starost kaže Nancy Cartwright, ki igra Barta. Julie Kavner, glas Marge, pa je dosegla že svoje 70. leto in prav njen glas kaže največ spremembe, saj se je izgubil tisti značilen vokal in Marge je zdaj slišati. No, kot nekdo, ki je star 70 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime