Princ Harry in žena Meghan v včerajšnjem intervjuju z Oprah šokirala javnost

Prisežem, da se za temi stipkanimi vrsticami ne skriva Brane Kastelic, saj se zavedam, da je naslov dokaj čuden za našo spletno stran, ki se ukvarja z igrami in serijami. Poleg tega mi za kraljevo družino več ali manj dol visi, a vseeno sem si z zanimanjem ogledal dolgo pričakovani intervju, ki ga je s kraljevskim dvojcem opravila TV voditeljica Oprah Winfrey.

Ta je pred kamere povabila kontroverzni kraljevski par princa Harryja in njegovo ženo Meghan, ki sta brez dlake na jeziku izdala nekaj skrivnosti glede njunega zakona in odnosa kraljeve družine do njune veze in nato poroke.

Zagotovo najbolj zanimiv del intervjuja se je tikal njunega prvega otroka. Meghan je trenutno v pričakovanju hčerke, ki bo delala družbo njenemu sinu in dvema psoma, tu pa se bo njuno širjenje družine tudi ustavilo. Meghan je izdala, da kraljeva družina ni bila preveč navdušena nad njeno nosečnostjo in en član družine naj bi izrazil zaskrbljenost glede barve kože njunega pomladka.

Oprah ni mogla verjeti kaj je pravkar slišala in želela je izvedeti ime tega člana kraljeve družine, a Meghan ga ni želela izdati, saj bi to močno škodovalo njegovemu ali njenemu ugledu. Kasneje se ji je v intervjuju pridružil tudi Harry, ki je prav tako povedal, da imena ne bo izdal, a da je bil takrat močno šokiran.

Med intervjujem so na plano prilezle tudi nekatere druge podrobnosti. Harry je priznal, da ga je družino finančno odrezala od sebe v prvi polovici leta 2020 in da zdaj živi na denarju, ki mu ga je zapustila njegova mama Diana, zraven pa je pripomnil, da je verjetno pričakovala nekaj takega. Povedal je še, da počasi celi odnose s svojim očetom Charlesom in da ga čaka še dolga pot do spravitve z njegovim bratom Williamom.

Meghan je tudi priznala, da je bila pred poroko na robu z živci, saj so se pritiski vrstili iz vseh smeri. Namigovala je celo na samomor in želel je obiskati psihiatra, a ji kraljeva družina tega ni dovolila, saj bi to seveda škodovalo njihovemu ugledu. Parček se je celo skrivaj poročil in to kar tri dni pred uradno kraljevo poroko, kar ju je na veliki dan nekoliko razbremenilo.

Seveda zdaj vse zanima, kdo je bil tisti skrivnostni član družine, ki v sebi nosi lepo dozo rasizma. Je bil to princ Philip, ki je leta 2002 vprašal Afričane “če še vedno mečejo sulice drug v drugega”? Ali pa princ Andrew, ki ima očitno močne vezi s pedofilskim prekupčevalcem Jeffreyjem Epsteinom? Osumljencev je vsekakor več kot dovolj.

Celotni intervju je na voljo na CBS-u, a seveda za naše krajem brez VPN-a, ni omogočen. Ogledate si ga lahko tukaj, a bodite opozorjeni, da vas čaka napad reklamnih oken.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Papa, naslednja generacija kralja in kraljice ali kar koli že pač bo … Naslednja generacija po elizabeti bo zadnja kraljeva družina, nato bo razpadla ali pa bodo v pozabi, tako kot so drugod po svetu kralji in kraljice.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime