YouTuber razpakiral zlati PlayStation 5, vreden skoraj 10.000 €

Konzola PlayStation 5 je te dni bolj stvar mitov in legend, saj konzole preprosto ne morete dobiti v normalni štacuni po neki normalni ceni. A verjemite nam, konzola je resnična in do nje se lahko dokopljete, le da se boste morali poslužiti alternativnih virov.

Ena možnost so razni prekupčevalci, ki so cene zvišali v stratosfero, druga pa je, da pogledate na spletno stran Truly Exquisite. Tam boste našli malce drugačne konzole, saj so te odete v 24-karatno zlato in zase zahtevajo nekje 9600 €. Torej je cena primerljiva z nakupom nove RTX grafične kartice.

Šalo na stran, YouTuber Simon “Miniminter” Minter preko svojega kanala služi dovolj, da si je domov naročil prav eno takšno konzolo, poleg tega pa si je privoščil še nekaj dodatkov, kot sta dva DualSense igralna ploščka ter slušalke 3D Pulse. Seveda so tudi te dobrine ovite v enako kakovostno zlato, tako da tudi te zadeve niso ravno poceni. Samo en plošček stane več kot 800 €, slušalke pa stanejo skoraj 700 €.

playstation 5

Simon je bil s svojim nakupom zadovoljen. Njegov paket je prispel v ličnem kovčku in je bil lepo zavarovan. YouTuber je bil sicer nekoliko presenečen nad materialom, saj se na konzoli pozna prav vsak prstni odtis.

Če vam je morda zlati PlayStation 5 nekoliko prepoceni, potem bodite brez skrbi. Truly Exquisite ponuja tudi eno verzijo v Rose Gold za ceno 9700 € ter Platinum inačico za 9900 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime