Sodelovalna igra za dva igralca It Takes Two dobila nov napovednik

Obožujem igre, ki imajo že od samega začetka jasno začrtane smernice in se osredotočijo samo na eno stvar in to stvar želijo izpeljati kar se da dobro. Igra It Takes Two je ravno to: sodelovalna igra za le in samo dva igralca, kjer mora obe strani nadzorovati človek iz mesa in krvi. Ne, ne morejo igrati trije igralci. Ne, enega igralca ne more nadzorovati umetna pamet. To je avantura za dva in ne nosi kakšne brezveznih, na pol izdelanih dodatnih igralnih načinov.

In glede na zadnji napovednik je razvijalcu Hazelight, ki je prej spočel podobna naslova Brothers: A Tale of Two Sons in A Way Out, uspelo pričarati njihovo najbolj zabavno izkušnjo do sedaj. Zanimiv je že zaplet: deklica ima dovolj prerekanja svojih staršev, zato ju pomanjša in vrže v domišljijski svet, kjer jim naloge daje knjiga Dr. Hakim, celotna avantura pa je namenjena celjenju razpadajočega zakona.

Čaka nas cel kup zanimivih izzivov, ki jih bomo lahko uspeli premagati samo z usklajeno koordinacijo. Tako bomo plavali po zraku, jezdili žabe ter ubijali čudno mutirane rastline.

It Takes Two izide 26. marca, na Steamu pa lahko igro prednaročite po nekoliko nižji ceni. Dobra novica je tudi to, da s prijateljem/boljšo polovico potrebujeta kupiti samo en izvod, saj v igranje nato povabite partnerja, ki lahko igra povsem brezplačno!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime