Skupina oboževalcev dela na novi Alien igri

Razvijalec IIapagokc ima dovolj čakanja na uradno nadaljevanje odlične grozljivke Alien: Isolation, zato se je spravil delati povsem svojo igro, kateri so nadeli ime Alien: Hope for the Future. Projekt je že nekaj časa v razvoju, nedavno pa smo dobili nov igralni napovednik, ki lepo prikaže njihov napredek.

Zgodba se bo odvijala na koloniji Hadly’s Hope, ki se je spomnimo tudi iz filma. Nastopali bomo v škornjih enega od kolonistov in naša naloga bo, da preživimo napad Alienov, to pa bomo naredili preko nabiranja zalog, naše glavno orožje pa bo skrivanje in hiter pobeg. Žal igralni napovednik ni pokazal prav nobenega bojevanja, tako da bi znali zadevo uvrstiti med “walking sim” žanr iger.

Hope For the Future je zgrajen na Unity pogonu in zadeva je videti čudovito. Ustvarjalci so veliko pozornosti namenili podrobnostim okolice, tako da je res pristen občutek izoliranosti in nevarnosti, ki na vas preži izza vsakega ovinka.

Žal datuma izida še nimamo in res upamo, da založnik SEGA ne prekliče njihovega projekta. Čeprav založnik razvijalca še vedno ni poklical pred sodišče, je ta možnost vedno prisotna – še posebej zdaj, ko je v razvoju nova uradna igra Aliens: Fireteam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime