Doom Eternal prejel kratki dražilnik za naslednji DLC The Ancient Gods: Part Two

Trenutno se z veliko težavo prebijam skozi originalno kampanjo Doom Eternala, saj sem si za svojo zabavo izbral stopnjo težavnosti Nightmare in res sem blizu tega, da vržem brisačo v ring in zmanjšam težavnost. Slišim, da je ta v prvem DLC-ju The Ancient Gods: Part One še višja, kar je meni nepredstavljivo, Part Two pa naj bi demone navil še na višjo stopnjo nagajivosti.

A skozi kampanjo se bom vsekakor moral še enkrat prebiti, saj sem od svoje originalne recenzije pozabil na dogodke iz zgodbe, poleg tega pa potrebujem trening, če hočem imeti vsaj najmanjšo možnost proti demonski zalegi v dodatku.

Bethesda je včeraj končno pokazala nekaj več glede prihajajoče druge razširitve The Ancient Gods: Part Two, ki bo tudi zadnji DLC za Doom Eternal. To bo zaključek Slayer sage, kar pomeni, da nas čaka še zadnji, finalni obračun s stranjo pekla in glede na dražilnik bodo vse stvari odločene na še enem zadnjem, ogromne bojišču. Res upam, da bomo končno lahko prevzeli nadzor nad tistim ogromnim Sentinelom, s katerim nas razvijalec id Software draži že od originalne kampanje in da bo uničenje takrat popolno ter slastno.

Dražilnik je skrivnosten in to z razlogom. Bethesda namreč pravi, da nas poln napovednik čaka jutri, 17. marca, govorice pa pravijo, da naj bi založnik načrtoval presenečenje in da naj bi dodatek nato izšel že 18. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime