Doom Eternal The Ancient Gods Part Two dobil nov napovednik, DLC pa izide že danes

Po dražilniku za DLC The Ancient Gods Part Two je razvijalec id Software pokazal še razširjen napovednik ter temu dodal še datum izida. In na tega vam ne bo treba čakati dolgo, saj bo dodatek izšel že kar danes!

The Ancient Gods Part Two se bo držal izročila prvega dodatka, tako da bo tudi tole en pošteno težak DLC. Zgodba nas bo popeljala skozi 3 različne lokacije in med drugim bomo obiskali opustošeno Zemljo, nato pa nas čaka še finalni spopad z glavnim slaboritnežem: The Dark Lordom. Finalni obračun naj bi bil spektakularen, kar je navsezadnje tudi pričakovano, saj je tole zaključek Doom Slayer sage in kdo ve, kdaj bomo videli novo igro.

Kot vidimo iz napovednika bo imel zdaj naš junak zmaja, čaka pa ga tudi povsem novo orožje Sentinel Hammer. Z njim bomo lahko udarili po tleh, kar bo za nekaj časa omamilo vse nasprotnike, ti pa bodo iz sebe začeli pljuvati koščke oklepe. Če to združite z nadgrajeno ledeno bombo in ognjemetom si lahko v enem šusu obnovite zalogo zdravja in oklepa. Ta trik bo vsekakor prišel prav vsem tistim, ki se boste skozi DLC spustili na Nightmare težavnosti.

Čakajo nas tudi novi, še posebej zaguljeni nasprotniki. Eden od teh je denimo Cursed Prowler, ki bo na nas spustil prekletstvo, ki nam omeji vid in onemogoči hitro premikanje, tako da ga bomo morali hitro najti in mu primazati eno izza ušes. To je precej težka naloga, medtem ko vas napada cel kup drugi demonov, vi pa ne vidite ničesar.

Kot rečeno, razširitev izide že danes, 18. marca, žal pa se trenutno ne ve še točna ura.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime