Call of Duty: Warzone bo čez vikend prinašal dvojni XP

Prihajajoči konec tedna bo zelo naporen za vse Call of Duty igralce. Založnik Activision je namreč najavil dvojne XP izkušnje za njihovi igri Call of Duty: Warzone in Black Ops – Cold War. Dvojne izkušnje bodo veljale tudi za Battle Pass, tako da lahko hitro nadgradite vsa svoja zapostavljena orožja 2. sezone.

Activision ni radodaren povsem brez razloga. Založnik želi namreč pri igralcih vzbuditi zanimanje za prihajajočo večjo posodobitev za Cold War, ki bo v Outbreak Zombies način dodala novo mapo Sanitorium Fireteam, medtem ko posodobitev v Warzone ne bo prinesla bistvenih sprememb.

Dvojne XP izkušnje bodo začele veljati 26. marca ob 18.00 in v njih boste lahko uživali vse do 29. marca, ko se bo priliv pohitrenih izkušenj ustavil ob 18.00. Na žalost Activision dogodka ni popestril s kakšnim znižanjem cen, tako da boste za Cold War na Battle.netu še vedno odšteli 60 €, Warzone pa je seveda še vedno brezplačen za igranje.

Mimogrede, ko vas imamo že tukaj: ne pozabite se udeležite naših zanimivih turnirjev, ki jih bomo spočeli v sodelovanju z WOOP! Arena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime