V navezi z WOOP! ARENA najavljamo novo serijo spletnih turnirjev z bogatimi nagradami in prav posebnim finalom!

Če spremljate našo stran, potem veste, da zelo radi priredimo kakšen večji dogodek. V prid temu pričajo naši dogodki Gaming brez izgovorov, preko katerih smo obiskali skoraj vsa večja mesta v Sloveniji in poskrbeli za zabavo tisoče igričarjev.

Potem se je nad Slovenijo zgrnil zoprni koronavirus in druženje v živo nam je bilo omogočeno. Zato smo takrat najavili serijo spletnih turnirjev Lockdown, ki so po udeleženosti gladko podirali rekorde obiskanosti. Skupnost nas je nato dolgo spraševala, kdaj nameravamo narediti Lockdown 2 in čeprav so načrti zanj bili, smo pri njih naleteli na problem.

Namreč naša ekipa se izjemno hitro zdolgočasi, če vedno dela eno in isto. Neprestano namreč iščemo nove izzive in gledamo, kako bi izkušnjo popeljali na naslednji nivo ter slovenski skupnosti predstavili nekaj novega in še nikoli prej videnega. Seveda bi lahko vsako leto ponavljali eno in isto, a kje je tu izziv in občutek, da smo naredili nekaj novega in zapomljivega?

Po mesecih tuhtanja smo končno našli rešitev v obliki nove serije turnirjev, ki bodo združili tako igranje na daljavo, kot tudi druženje na eni lokaciji, vse skupaj pa bo pospremljeno z neizmerno zabavo. Ter seveda bogatimi nagradami.

V navezi z WOOP! ARENA ter partnerjema UVI in Logitech zdaj uradno najavljamo prav posebno serijo spletnih turnirjev iz popularnih iger Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, League of Legends ter Rainbow Six Siege.

Pojdimo po vrsti in že tu lahko zapišemo, da za bolj obsežne in podrobne informacije obiščite naslednjo povezavo.

Najprej je treba povedati, da so prijave za vse te igre že odprte – razen za igro Fortnite, saj bomo malce počakali, da se dobro zažene nova sezona in prijave odprli čez kakšen teden. Časa za prijavo imate dovolj, saj se bo prvi turnir odvil 10. aprila, tule pa je začrtan potek online tekmovanj:

  • 10. april – League of Legends turnir – PRIJAVA
  • 11. april – CS: GO turnir – PRIJAVA
  • 17. april – Valorant turnir – PRIJAVA
  • 18. april – Rainbow Six Siege turnir – PRIJAVA

Začetno tekmovanje bo potekalo preko spleta, vsi turnirji pa se bodo igrali 5v5. 18. aprila se bo nato zgodil prenos v živo finala iger League of Legends in CS: GO. 24. aprila nas nato čaka prenos v živo finala iger Rainbow Six Siege ter Valoranta. Prenos finala bo spočet v povezavi z StageOne, gledanje pa bo na voljo na njihovem uradnem Twitch kanalu.

Vendar pa tu zadeve še ni konec! Finalisti boste nato 25. aprila povabljeni v WOOP! ARENA v Ljubljani, kjer boste morali pokazati še svoje fizične sposobnosti igranja. League of Legends finalisti boste morali svoje veščine pokazati v sobah pobega oz. Escape Roomih, vsi igralci streljačin pa boste nase nadeli vojaško-futuristično opravo in svojo ekipo pripeljali do zmage v zabavnem igranju Laser Taga!

Na koncu bomo sešteli točke internetnega in fizičnega tekmovanja in dobili bomo končnega zmagovalca. Za nagrade se ni bati, saj bo denarni sklad za vsako igro tehtal kar 400 €. Poleg časti šampiona in fizičnih nagrad se boste lahko še zabavali v WOOP! ARENA, ki ponuja cel kup aktivnosti – od sob pobega, Laser Taga pa vse do bowlinga in VR igranja, ki vsebujeta tehnološke nadgradnje naslednje stopnje. Si mislil, da je običajno igranje VR iger nekaj posebnega? Potem počakaj, da ti na glavo položimo virtualna očala ter v roke posadimo kontroler v obliki brzostrelke, medtem ko te napada cel kup zombijev!

A vse to je samo kaplja v morje v primerjavi s tem, kar za vas pripravljamo konec leta! Zmagovalci turnirjev se boste uvrstili na dogodek NEST EXPO 2021 ter si pridobili VIP karte. Kaj je NEST EXPO 2021? Vsega vam pa le ne moremo povedati takoj, a povejmo samo to, da bo Slovenija z njim končno zakorakala v naslednjo dobo igričarskih dogodkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime