Half-Life: Alyx praznuje prvi rojstni dan ter rekorden popust

Že eno leto mineva, odkar je na naše VR sisteme prispela igra Half-Life: Alyx in pokazala, kako se stvarem pravilno streže v VR okolju. Alyx lahko zlahka označimo za najboljšo in najbolj izpopolnjeno VR igro, ki pa še vedno čaka kakšnega pravega konkurenta.

A Half-Life: Alyx ni samo dobra VR igra, ampak tudi na splošno odličen naslov, ki bo še posebej prijal vsem Half-Life navdušencem, ki so več kot desetletje čakali na nove avanture Gordona Freemana. In zdaj lahko to odlično igro kupite tudi po rekordno znižani ceni, saj ji je Valve odsekal 40 % in je tako na voljo samo po 29,99 €. Akcijska cena bo trajala vse do 31. marca, tako da je časa za nakup še dovolj.

Poleg osnovne kampanje je Alyx v zadnjem letu zagnal tudi moddersko sceno in na voljo je že kar nekaj zanimivih modifikacij, ki igralni čas samo še podaljšajo. Nekaj najboljših kreacij je nedavno popisal sam Valve in jih lahko igrate preko Steam Workshopa.

Dobra novica je tudi to, da VR naprave niso več tako drage kot v preteklosti. Nasprotno, v spletni trgovini EIGRE.si lahko celo najamete celo vrsto VR očal in za nizko ceno preigrate Half-Life: Alyx od začetka do konca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime