Euro Truck in American Truck Simulator sta dobila pošteno grafično nadgradnjo

Dobra novica za vse virtualne kamionđije, saj sta simulaciji tovornjakarja Euro Truck Simulator 2 in American Truck Simulator včeraj dobili dolgo pričakovano posodobitev, ki obnovi zdaj že zastarelo grafično podobo iger.

Posodobitev 1.40 je prenovila svetlobne učinke in ti so zdaj močno bolj realistični. Spremembe so vidne že na sami cesti, saj luči tovornjaka zdaj bolj verno osvetlijo okolico, znotraj kabine pa boste ob čemernem vremenu še bolj postali zatopljeni v igro. Če obožujete dež in osamljeno vožnjo po evropskih cestah, medtem ko v ozadju poslušate kakšen podcast, potem vas čaka prava tovornjakarska meditacija.

Razvijalec SCS Software je prenovil tudi teksture, Euro Truck Simulator 2 pa je prejel tudi prenovo nemške in francoske okolice. Euro Truck Simulator 2 bo kmalu dobil tudi dve večji razširitvi, kjer nas bo ena odpeljala na zasnežene ceste Rusije.

Če vas igranje zanima, a ste dolgo oklevali, potem je zdaj perfekten trenutek za igranje, saj je razvijalec tudi močno znižal ceni obeh iger in to za kar -75 %: Euro Truck Simulator 2 trenutno stane samo 4,99 €, American Truck Simulator pa zase zahteva povsem enako ceno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime