Novi Call of Duty naj bi se dogajal v alternativni zgodovini, v kateri 2. svetovne vojne ni bilo konec

YouTube kanal ModernWarzone ima očitno kar nekaj dobrih virov znotraj založnika Activision, saj mu je uspelo izvohati naslov novega COD-a, ki zaenkrat nosi ime Call of Duty WWII: Vanguard, na njem pa naj bi delal razvijalec Sledgehammer Games, ki je nazadnje spočel igro Call of Duty: WW2.

In ta razvijalec naj ne bi zapustil zgodovinskega obdobja, saj naj bi se Vanguard dogajal v preteklosti – specifično naj bi bilo to leta 1950. A tokrat je razvijalec dal svoji domišljiji prosto pot, saj naj bi se Vanguard dogajal v alternativni zgodovini, v kateri zavezniki niso nikoli premagali nacistov.

Sliši se vsekakor zanimivo in roko na srce, COD franšiza bi potrebovala malce pretresa, saj se je že preveč ustalila v eno in isto formulo – vsaj na področju enoigralske kampanje. Vanguard zna tako precej spominjati na Wolfenstein igre, čeprav verjetno razvijalci v zgodbo ne bodo vpletli kakšnih nadnaravnih sil. Vendar pa zna alternativna zgodovina vsaj postreči s kakšnimi zanimivimi orožji in morda bomo končno dobili odgovor na vprašanje: “Kaj bi se zgodilo, če bi se nacisti dokopali do atomske bombe?”.

Activision je v svojem finančnem poročilu že zapisal, da nas konec leta čaka nova Call of Duty igra in očitno se bo ta imenovala Vanguard – končni naslov naj bi se spremenil ob izidu. Zanimivo bo tudi videti, kako se bo Vanguard vpletel med Warzone vsebino, saj jih bo Activision zagotovo povezal med sabo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime