Najavljena nova Asterix & Obelix igra

Dobre novice za vse privržence simpatičnega galskega dvojca Asterixa & Obelixa, saj je založnik Microids napovedal povsem novo igro Asterix and Obelix: Slap Them All!.

Na njej dela razvijalec Mr Nutz Studio in čeprav bi kdo po naslovu mislil, da gre z nekakšno bedasto mobilno igro z mikrotransakcijami, ima založnik z njo veliko večje načrte. Slap Them All nosi namreč čudovito, 2D izrisano podobo, ki je kopija tistih slikic, ki sta jih ustvarila Rene Goscinny in Albert Uderzo v stripih. To pomeni, da je šlo v izdelavo kar nekaj časa in proračuna, tako da lahko samo še upamo, da je razvijalcu uspelo zadeti pravo igralno formulo.

Ta je precej preprosta in je sestavljena iz sprehajanja po različnih scenah, dogajanje pa bomo spremljali iz strani gledanega pogleda. Slap Them All! bo v bistvu “beat ’em up” pretepačina, tako da bosta naša dva junaka pretepala horde nadležnih Rimljanov, zagotovo pa bosta na koncu pohrustala kakšnega merjasca za obnovo zdravja. A ne bomo pretepali samo Rimljanov, saj se bomo usedli v barko ter zaušnice podelili še piratom, razbojnikom in Normanom.

Igra bo podpirala tudi lokalno sodelovalno večigralstvom za dva igralca, tako da se boste lahko pred televizor ali monitor usedli s še enim prijateljem in skupaj bosta podelila batine nadležnim nasprotnikom.

Asterix and Obelix: Slap Them All! izide to jesen za vse konzole in PC. Popularni strip bo očitno letos dobil novo življenje, saj je poleg te igre v izdelavi tudi prva animirana serija za Netflix.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime