Dark Souls 2 grafična predelava dobila nove slike

V začetku prejšnjega leta smo pisali o pogumnem podvigu enega samega modderja, ki se je odločil igri Dark Souls 2 vdihniti novo življenje in igro morda malce bolj priljubiti oboževalcem te franšize, ki ravno drugi del označujejo za najslabšega.

Tako se je rodila modifikacija Flames of Old, ki pa kljub več kot enoletnemu delu še vedno ni nared za splošno maso. Modder Stayd si bo za projekt vzel svoj čas, svojo nadgradnjo pa pridno kaže na svojem uradnem Twitch kanalu.

Stayd ne bo nadgradil samo tekstur, ampak bo vpeljal tudi učinke osvetlitve, predelane pa bodo tudi nekatere igralne mehanike. Končni rezultat bo resnična predelava, ki bo v igranje zagotovo vrnila marsikaterega igralca. Ti navsezadnje kakšne druge izbire niti nimajo, saj razvijalec FromSoftware nekaj časa ne bo spočel novega Dark Souls dela, alternative pa sicer obstajajo, a veterani veste, da nič ni res tako dobro kot pa pravi Dark Spuls.

Žal je Flames of Old še vedno daleč mod izida in Stayd javnosti ni zaupal datuma izida. Je pa izdal nekaj novih slik, ki bodo vsaj malce pogasile vašo žejo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime