The Witcher 3: Wild Hunt grafična nadgradnja prihaja v drugi polovici 2021

Razvijalec CD Projekt RED se počasi pobira od vseh grobih udarcev, ki jih je prejel v letu 2020. Njihova igra Cyberpunk 2077 je včeraj prejela ogromno posodobitev, ki je odpravila okoli 500 hroščev, včeraj pa so najavili tudi spremembe glede izdajanja svojih prihajajočih iger.

Studio se bo reorganiziral in bo sedaj držal dve ekipi, ki bosta istočasno delali na novih Witcher in Cyberpunk igrah. Poleg tega bodo novi projekti napovedani bližje k izidu, saj so od Cyberpunka 2077, ki je za izdelavo potreboval dolgih 8 let, potegnili ven lepo lekcijo.

Včeraj pa so lepo presenetili tudi vse oboževalce The Witcher franšize. Že prej smo vedeli, da bo tretji del dobil predelavo za naslednjo generacijo konzol, ki bo izkoristila napredne ray tracing učinke in hitre SSD diske. The Witcher 3 se sicer že zdaj na konzoli Xbox Series X naloži bliskovito hitro, a predelava naj bi delovanje in optimizacijo pripeljala na naslednjo stopnjo. CDPR je zdaj najavil, da bo ta predelava prišla v drugi polovici 2021, a bolj točnega datuma za zdaj še nimamo.

Posodobitev bo prvotno namenjena konzolama PlayStation 5 in Xbox Series X, a dobili jo bomo tudi na PC-ju, najboljša stvar pri temu je, da bo nadgradnja za vse lastnike originalne igre popolnoma brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime