Gothic predelava bo vsebovala mikrotransakcije

O prihajajoči Gothic predelavi se še ne ve veliko. Vemo, da je bil razvoj zaupan novonastalem španskem studiu Alkimia Interactive in nedavno smo ob praznovanju obletnice serije dobili tudi nekaj novih slik.

Španski studio je dolgo nazaj izdal tudi prototipni demo, ki pa je veliko igralcev razočaral. Kar nekaj stvari ni bilo v duhu Gothic iger in razvijalec je vse te očitke vzel k srcu in se spravil delati predelavo, ki bo bolj verna originalu.

Gothic

Med razvojem pa so spoznali, da manjka ena večja stvar, ki je zdaj postala že stalnica sveta videoiger in razvijalec je pred kratkim ponosno napovedal, da bo Gothic predelava vendarle vsebovala bogato trgovino z mikrotransakcijami.

V zameno za resnični denar si bomo lahko kupili G-Coinse in sicer po sledeči ceni:

  • 2.500 G-Coinsov – 12,99 €
  • 5.000 G-Coinsov – 24,99 € + 500 dodatnih G-Coinsov
  • 10.000 G-Coinsov – 59,99 € + 1000 dodatnih G-Coinsov
  • 20.000 G-Coinsov – 99,99 € + 2000 dodatnih G-Coinsov

Preko teh kovancev si boste lahko kupili cel kup stvari. Med drugim vas čaka Diegova preobleka ali pa dodatni meč od Artoja, moč pa bo celo kupiti surovine kot so zdravilni napoji, puščice za lok in razne rastline.

Gothic

Seveda boste lahko kupili tudi izkušnje, ki bodo zvišale stopnjo vašega lika, prisotna pa bo tudi ena čisto frišna novost, ki je ni imel niti original: hišni ljubljenčki! Na avanturo boste tako lahko vzeli mini Scavengerja ali Baby Trolla in tako se ne boste nikoli počutili osamljenega.

Žal Gothic predelava še vedno nima datuma izida, a očitno se nam ni treba bati za prihodnost te franšize, ki bo ob izidu nosila vse pritikline sodobnega naslova.

#PrviApril

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime