PlayStation Plus igre v aprilu prinašajo veliko zombijev

Sony je razkril nove igre, ki jih bodo prejeli vsi naročniki njihovega naročniškega servisa PlayStation Plus. Tudi prejšnji mesec je bila ponudba poštena, saj so se igralci med drugim pozabavali tudi v Final Fantasy 7 Remake, tomesečna ponudba pa bo malce bolj zombijaška.

April s sabo prinaša trojico iger in najbolj pomembna med njimi je zagotovo Days Gone. Gre za zanimiv naslov iz leta 2019, ki pa ob izidu ni požel univerzalne slave, a meni osebno je zelo ljub. Poanta je preživetje v zombie svetu, kar se morda sliši malce prežvečeno, a Days Gone vsebuje kar nekaj unikatnih mehanik, kot so res ogromne napadajoče zombie horde ter zanimiv sistem vremenskih učinkov, ki omogočajo, da pokrajino naključno pobeli sneg, kar vpliva tudi na vožnjo motorja.

Druga igra je Oddworld: Soulstorm, ki jo Sony že nekaj časa napoveduje. Gre za predelavo igre Abe’s Exoddus, za razliko od Days Gone pa je tole popolnoma nova igra in bo izšla 6. aprila, ko se začne PlayStation Plus ponudba. V Soulstormu bomo igranje izvajali iz strani gledanega pogleda, naša naloga pa bo zopet rešitev naših sodelavcev in pobeg pred korupcijo.

Zadnja igra je Zombie Army 4: Dead War, kjer so zopet v ospredju nemrtvi, na njej pa je delal ustvarjalec serije Sniper Elite. Igra še danes dobiva novo vsebino in če imate radi smešne zaplete, kot je nemrtvi Hitler, ki nadzoruje sila zla iz Pekla, potem je tole za vas pravi naslov.

Vse te igre bodo prišle v veljavo 6. aprila, ponudba pa bo trajala vse do 3. maja. Vaša knjižnica PlayStation iger se bo tako pošteno odebelila, saj Sony še vedno ponuja 9 brezplačnih iger, ki jih lahko prevzamete do 23. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime