Sony podarja kar 9 iger za PlayStation 4 in 5

Sonyjeva inciativa Play At Home je pravkar postala še bolj zanimiva. Pisali smo že o temu, da je založnik v sklopu gibanja za igranje iger doma v brezplačno ponudbo poslal odlično platformsko igro Ratchet & Clank. Mimogrede, ta ponudba je še vedno veljavna in se izteče konec meseca, tako da hitro prevzemite in obogatite svojo knjižnico tukaj.

A Sony se ni ustavil tukaj, saj so v brezplačno ponudbo poslali še kar 9 dodatnih iger. Za njihov prevzem ne potrebujete držati naročnine PlayStation Plus, niti ni to kakšna omejena ponudba, saj ko igro enkrat aktivirate na svojem računu, bo tam ostala za vedno.

In ponudba ni slaba, saj v paketu brezplačnih naslovov najdemo kar nekaj biserov. Poglejmo si seznam – vsak povezava vas pelje v trgovino, kjer si lahko aktivirate igro.

Vse te igre lahko brezplačno prevzamete do 23. aprila, a Sony se ne namerava ustaviti niti tukaj, saj bo v prihajajočih tednih brezplačno postala na voljo še igra Horizon Zero Dawn Complete Edition. Gre za razširjeno verzijo originala, ki v sebi nosi še razširitev Frozen Wilds, ki osnovni kampanji doda lep kos dodatne vsebine, našo recenzijo pa si lahko preberete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime