Total War: Rome Remastered prejel primerjalni video z originalom

Total War: Rome pri mnogih velja za enega najboljših delov Total War serije in tudi v mojem srcu je zapisan z zlatimi črkami. Prekaša ga edino Medieval 2, saj mi je srednji vek ljubši in to je bila tudi igra, ki je pošteno podžgala moddersko sceno.

Tako da sem bil na najavo predelave Total War: Rome Remastered več kot navdušen. Razvijalec Creative Assembly bo ohranil duh originala in tega ne bo predelal v nov pogon, ampak bo raje zvišal ločljivosti in poskrbel za bolj podrobne teksture. Poleg tega bodo nadgradnje dobile tudi nekatere igralne mehanike, saj bomo lahko zdaj pogled prosto sukali po karti sveta, na voljo pa bomo dobili 16 prej neigralnih civilizacij.

Prenova se bo zgodila tudi na področju diplomacije in uporabniškega vmesnika, tako da veterane serije čaka res prava poslastica. Žal nadgradnja za lastnike ne bo povsem brezplačna, ampak boste prejeli samo večji popust – na Steamu bo polna igra veljala 29,99 €.

Založnik SEGA je izdal prvi primerjalni posnetek med originalom in predelavo in vidimo lahko, da vse obljubljeno drži. Igra bo po novem videti tako, kot jo sam držim v spominu in ni vrag, da se ne bom zopet spustil v nostalgično potovanje, ko predelava izide 29. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime