Na splet je ušel nov igralni posnetek igre Rainbow Six Parasite

Igra Rainbow Six Parasite je bila sprva znana pod imenom Quarantine, a se je Ubisoft nato premislil in spremenil naslov na nekaj bolj primernega. Nova igra nam namreč ne bo govorila o bivanju za štirimi zidovi, ampak bo imela precej bolj odbito dogajanje, ki morda ne bo všeč vsem Rainbow Six veteranom, saj je to navsezadnje serija, ki je veliko dajala na realizem.

V Parasite se bomo namreč bojevali proti neznani vesoljski sili, ki nam je prišla izmaknit planet, zadevo pa lahko rešijo samo pripadniki posebnih specialnih enot, ki smo jih večinoma spoznali v prejšnjem delu Siege.

Nekaj igranja je ušlo nedavno nazaj, a je Ubisoft urno pobrisal in odstranil skoraj vse sledi posnetka iz interneta. A vseh lukenj ni zakrpal in dobili smo nov, 5 minut dolg igralni posnetek, ki pokaže igranje iz oči lika Ele. Vidimo lahko nekaj streljanja, uporabljanja novih igračk kot je denimo granata, ki omogoči skeniranje sob, naša glavna naloga pa je reševanje ujetega specialca. Na to je namignil že prejšnji posnetek, tam pa je bilo pokazano, da se bomo skozi naloge podali s prijatelji in ni nujno, da bodo vsi pobegnili iz določenega območja. Tistim, ki jim ne bo uspelo, bodo ostali ujeti v sluzastemu prijemu vesoljcev in rešili ga bodo lahko samo člani njegove ekipe. Ravno ta reševalna akcija je bila tokrat prikazana, kjer Ela reši svojega kolega, nato pa ga mora še pripeljati do zasilnega pobega.

Parasite vsekakor ima zanimive ideje, a veliko stvari je še nejasnih. En primer tega je denimo ujeti igralec, saj ni čisto jasno, kaj bo ta počel, medtem ko čaka na svojo rešitev. Bo njega nadzoroval živ igralec ali umetna pamet? Kakšne so nagrade, če ga rešimo in kakšne izgube, če ga pustimo ujetega?

Rainbow Six Parasite naj bi po večkratnih zamudah izšel enkrat letos, a datum izida še ni znan. Medtem pa se lahko pozabavate v našem turnirju Rainbow Six Siege, ki sprejema prijave vse do 18. aprila!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime