PlayStation drži pomladno razprodajo z ogromnimi popusti

Medtem, ko tipkam tole besedilo, se ne počutim preveč pomladno, saj zunaj pada sneg kot za stavo. Vendar pa smo že pošteno zakorakali v april in Sony se je spet odločil razveseliti svoje privržence in jim ponuditi igre po nižji ceni.

Pomladna razprodaja je tokrat titanska, saj so znižali cene praktično vsem igram, ki jih držijo v svojih trgovinah. Popustom niso ušle niti tiste največje igre in nekatere imajo trenutno rekordno nizke cene. Med takšne bisere lahko prištejemo denimo igri The Last of Us Part 2 (-57 % na 30,09 €) in Ghost of Tsushima (-43 % na 39,89 €), ki sta hkrati tudi zadnji dve večji igri, ki sta prispeli na PlayStation 4.

Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih popustov:

Celoten seznam popustov si lahko ogledate na naslednji povezavi, akcija pa bo trajala do konca meseca. Če morda kakšnega naslova ne najdete po akcijski ceni, potem se splača malce potrpeti. Sony bo namreč 14. aprila v popust poslal drugi val iger in morda ravno takrat vaš izbranec doživi znižanje.

Mimogrede, ne pozabite si tudi aktivirati 9 iger, ki jih Sony trenutno ponuja povsem brezplačno in si tako še dodatno obogatiti svoje knjižnice iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime