Netflix dela na dokumentarcu o Son of Sam serijskem morilcu

Pretočni servis Netflix zelo rad dela na vsebini o serijskih morilcih in treba je priznati, da so vsi njihovi takšni dokumentarci bili zelo zanimivi.

Videti je kot da bi si vzeli seznam najhujših serijskih morilcev in nato odkljukajo enega za drugim. Tako smo dobili res zanimiv dokumentarec Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, temu je nato sledil Night Stalker, trenutno pa delajo tudi na zgodbi o Jeffreyju Dahmerju.

Zbirki se bo kmalu priključil tudi eden najbolj znanih serijskih morilcev, ki je Američane strašil pod imenom Son of Sam, ta pa je leta 1976 naredil pravi pokol in se dolgo tudi izmikal policiji.

Morilca so leta 1977 končno prijeli, pošasti pa so takrat lahko tudi nadeli pravo ime: David Berkowitz. Obsojen je bil na 6 zaporednih doživljenjskih kazni, ki jih še vedno služi za rešetkami. A Davidova zgodba je postala še posebej zanimiva, ko je po letih bivanja v zaporu priznal, da so mu pri umorih pomagali drugi člani satanističnega kulta.

Dokumentarec The Sons of Sam: A Descent Into Darkness se bo spustil ravno v raziskovanje domnevnih drugih članov, ki naj bi bili še vedno na prostosti. Zgodba spremlja raziskovanje avtorja Mauryja Terryja, ki je vložil desetletja časa v raziskovanje umorov in njihovo povezavo z drugimi člani morilske tolpe, ki naj bi domnevno pomagala Davidu ubiti vsaj 6 žrtev.

Zadeva je vsekakor zanimiva, na Netflixu pa jo bomo lahko gledali od 5. maja dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime