Path of Exile 2 dobil nov igralni napovednik

Path of Exile je še danes hudo igrana igra, a razvijalec Grinding Gear Games se že pripravlja na nadaljevanje. Potrebujejo namreč svoj odgovor na prihajajoči Diablo 4 in Path of Exile 2 je z včerajšnjim igralnim napovednikom pokazal, da jim je prodaja originala nanesla dovolj denarja, da bo drugi del po proračunu in grafični plati lahko celo konkuriral Blizzardovemu izdelku.

20 minut dolg igralni napovednik nas postavi v drugo poglavje igre, kjer zasledujemo sovražnike in naša naloga je, da pobijemo cel kup nasprotnikov, odpremo vrata in nadaljujemo svojo pot skupaj s svojo karavano, ki bo nekakšna baza, kjer bomo lahko prodajali opremo, kovačili predmete in si malce odpočili od neprestanega klanja.

Kar najprej stopi v oči v napovedniku je izboljšana grafična podoba v primerjavi s predhodnikom. Path of Exile 2 je pravi lepotec in nadgradnje niso prišle samo v obliki lepših tekstur, saj lahko vidimo boljši sistem osvetljevanja, nadgrajene animacije ter bolj izvirne in včasih celo nagnusne nasprotnike. Igra bo tokrat očitno nekoliko hitrejša od predhodnika, vaša mobilnost pa vam bo prav prišla predvsem pri unikatno zasnovanih šefovskih spopadih.

Path of Exile 2 bo ob izidu vseboval 7 poglavij, igra pa bo, tako kot original, za igranje povsem brezplačna. Tega mi je malce žal, saj bi za takšno igro raje odštel nekaj denarja in potem užival v polni vsebini, kot pa da moram odštevati fičnike za mikrotransakcije.

Čaka nas tudi kup stranskih opravil in bolj odprt svet, tako da bo Path of Exile 2 resničen konkurent Diablu 4. Žal bomo na igranje obeh morali počakati še nekaj časa, saj se epski spopad za igralce pripravlja za leto 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. “Tega mi je malce žal, saj bi za takšno igro raje odštel nekaj denarja in potem užival v polni vsebini, kot pa da moram odštevati fičnike za mikrotransakcije.”

    Ne razumem. Za PoE ni potrebno odšteti niti centa, pa še vedno lahko uživaš v polni vsebini. No, investiraš mogoče 10-20 eur v stash tabe, to je pa to. Dejansko bolj pravičnega mikrotransakcijskega modela, kot ga ima PoE, še nisem videl…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime