WOOP! Arena Fortnite turnir – prijave so zdaj končno odprte!

O našem sodelovanju z WOOP! Areno in seriji turnirjev smo že pisali, zdaj pa je končno prišel čas tudi za izpeljavo Fortnite turnirja. Fortnite je v Sloveniji še vedno najbolj igrana igra, zato smo si za organizacijo vzeli nekaj časa in zdaj smo začeli sprejemati prijave.

Prve kvalifikacije so se že odvile pod organizacijo dobro znanega streamerja Wortexa, zdaj pa je napočil čas še za 2. kvalifikacije, saj je bil naval na igranje tolikšen, da smo preprosto morali kvalifikacije organizirati v dveh delih.

Kratki opis navodil za sodelovanje najdete tule, za tekmovanje pa bo potrebno nekaj predpriprav.

NAVODILA ZA SODELOVANJE

Prijave so tokrat malce drugačne, saj za vas nimamo obrazca, ampak se vsi postopki registracijje izvršijo na Discordu. Igralo se bo v Duotih, kapetan ekipe pa se mora obvezno pridružiti Wortexovem Discord kanalu, kjer bo moral opraviti verifikacijo. Tam so pripravljeni tudi posebni kanali za iskanje drugih soigralcev (“Woop turnir – rabim-duo”), v primeru težav pa se lahko tudi posvetujete z drugimi soigralci. Oba igralca bosta morala namestiti tudi Yunite program, ki bo poskrbel za štetje točk tekmovalcev in vpisovanje rezultatov v tabelo.

Vse je jasno razloženo po korakih v zgornjem posnetku, kvalifikacije pa se bodo začele 17. aprila ob 16.00. Zmagovalce čaka bogat denarni sklad, finalisti pa boste morali svoje znanje in veščine pokazati tudi na zaključnem dogodku 25. aprila, ko se boste za naslov najboljšega morali spopasti v fizičnem obračunu Laser Taga na lokaciji WOOP! Arena v Ljubljani.

Prijave sprejemamo vse do 17. aprila, igranje pa se vam vsekakor splača – ne samo zaradi lepih nagrad, ampak tudi zaradi posebne končne nagrade, ki vam bo prislužila VIP karto za dogodek NEST.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime