Nova modifikacija za The Witcher 3 zaključi eno nedokončano zgodbo

Igra The Witcher 3 sicer vsebuje orodje za izdelavo modifikacij, a to še zdaleč ni tako močno kot denimo tisto, ki da dobimo ob Bethesda igrah. Skladno s tem smo za The Witcher 3 dobili bolj malo modov, res redki pa so tisti, ki dodajo kaj zgodbe.

To namerava spremeniti nova modifikacija A Night to Remember, ki doda nekje uro dolgo nalogo, ki zaključi štorijalni lok iz dodatka Blood and Wine. Tega je treba skorajda obvezno preigrati, saj A Night to Remember nadaljuje zgodbo ene naloge, kjer naš junak Geralt sreča vampirko Orianno, tej pa zabiča, da če jo še kdaj sreča bo njun pogovor nekoliko drugačen. Enkrat lahko torej ugibate, koga bomo srečali v tej modifikaciji.

Modder je v razvoj A Night to Remember vložil kar nekaj truda, tako da nas čakajo nove lokacije, glasovno igranje in ob uspešni izpeljavi prav posebna nagrada. Modifikacija je tako dober izgovor, da se vrnete v svet Witcherja, ki ste ga do sedaj pravi RPG navdušenci preigrali že večkrat in tako potrebujete pri svoji pustolovščini nekaj sveže vsebine.

Modder priporoča, da ste za igranje vsaj stopnje 50, modifikacija pa vas čaka tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime