Mass Effect predelava bo pošteno olepšala vaše sledilce

Mass Effect Legendary Edition je z vsakim novim posnetkom videti lepše in danes nas od igranja uradno loči samo še mesec dni.

Razvijalec BioWare je nedavno že prikazal nekaj primerjalnih posnetkov, včeraj pa so spočeli novega. Ta se osredotoči na vse olepšave, ki jih bodo dobili vaši sledilci ter tudi druge osebe s katerimi bo poveljnik Shepard spregovoril kakšno besedo.

Največje spremembe so se zgodile na prvem delu, ki so mu pošteno zvišali ločljivost tekstur, v razne scene pa je bila vpeljana nova osvetljava, ki bo tako bolj konsistentna skozi celotno trilogijo. Pozorne oči so pri nekaterih likih opazile znatne spremembe – to se še posebej vidi pri Liari, ki po novem nosi bolj bujno oprsje.

Spremembe se bodo zgodile tudi na igralnem področju in spet bo tukaj največ profitirala enica. Tiste dolge vožnje z dvigalom bodo zdaj postale opcijske, saj so bile prej samo izgovor za vmesno nalaganje stopenj, danes pa tega zahvaljujoč hitrim SSD diskom več ne potrebujemo.

Mass Effect Legendary Edition izide 14. maja, več o spremembah ter primerjalne slike pa lahko najdete na uradnem blog zapisu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime