Ameriški centri zabave so končno svoj prostor našli tudi v Sloveniji – WOOP! danes odpira svoja vrata

Ko sem bil mlad pobec sem vedno z zavidanjem gledal ameriške filme in mladež, ki se je zabavala v naprednih centrih zabave. Saj veste na kaj mislim: ogromne dvorane, ki v sebi vsebujejo poligone za streljanje Laser Tag, napreden bowling, kjer ti ob dobrem zadetku na televizijskem ekranu zapleše zanimiva animacija in cela vrsta arkadnih avtomatov, ki držijo kup zanimivih iger.

Takšne zadeve so bile v moji mladosti redke in smo jih našli samo v večjih mestih, pa še tam je bila ta zabava razpršena čez več lokacij in je bila navadno precej siromašna. A piše se leto 2021 in v Sloveniji smo končno dobili prostor, kjer najdemo vso to zabavo na enem mestu, zraven pa se lahko zabavamo v celem kupu aktivnosti, ki bi bile mojemu mlajšemu jazu znanstvena fantastika.

Govorimo seveda o centru zabave WOOP!, ki dolgo ni več samo trampolin park, ampak vsebuje cel kup dodatne zabave, ki vam hitro izmakne cel dan. Kot veste v sodelovanju z njimi delamo tudi WOOP! Arena izziv turnir (prijave so še vedno odprte), ki bo doživel svoj veliki finale 25. aprila. A vi se lahko tam zabavate že prej, saj bo WOOP! svoja prenovljena vrata odprl že danes, 16. aprila!

Poleg trampolin parka in kartinga je WOOP! bogatejši še za WOOP! ARENO. Le ta se nahaja v BTC-ju, Dvorani 18, kjer je na več kot 4.000 m2, popolnoma prenovljenih površin, na voljo 18 linij interaktivnega bowlinga, 10 sob pobega nove generacije, dve Laser tag areni in dva poligona za vrhunsko doživetje navidezne resničnostni.

Vsi, ki želite odpeljati svoj najhitrejši krog lahko obiščete WOOP! KARTING z večnivojsko progo, s klančinami, ki se dvigujejo in spuščajo, ter omogočajo vožnjo v dveh nadstropjih. Poleg tega pa posebna integrirana platforma obiskovalca oz. zgolj gledalca popelje v osrčje same gokart akcije. Proga je dodatno obogatena s svetlobnimi LED efekti, ki pričarajo občutek še večje hitrosti in nepozabnega doživetja.

Za najboljšo zabavo v zraku pa obiščite WOOP! TRAMPOLIN PARK, ki že od leta 2017 navdušuje in spodbuja posameznike, da stopijo iz cone udobja in presegajo svoje psihofizične meje.
TRAMPOLIN PARK je mnogo več kot dvorana s 102 trampolinoma in mnogimi zabavnimi, športnimi aktivnostmi. Tam vas čaka:

  • Gimnastična jama s penami
  • Ogromna zračna blazina za varen pristanek s trapeza ali stolpa
  • Igralna in plezalna stena
  • Zabijanje na koš s trampolina
  • Trampolinsko polje za igro med dvema ognjema
  • Gladiatorske igre na brvi in hoja po ‘slack line-u’
  • Air track
  • Trampolinski zid
  • Največji trampolin velikosti 5×5 m
  • MINI WOOP! za najmlajše od 1. do 3. leta

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime