Animirana serija Resident Evil: Infinite Darkness dobila svoj prvi napovednik

Leto 2021 bo za oboževalce franšize Resident Evil zelo bogato. Za naslednji mesec se pripravlja osmi del Resident Evil Village, ki je zaenkrat videti fantastično, franšiza pa se je povezala s pretočnim servisom Netflix, ki ima v izdelavi kar nekaj projektov.

Prvi od njih je nova animirana serija Resident Evil: Infinite Darkness, ki je nedavno dobila svoj prvi pravi napovednik. Pred tem smo dobili dražilnike, ki pa niso ravno pokazali veliko.

Tokrat smo izvedeli nekaj več o sami zgodbi in spremljali bomo avanture Leona S. Kennedyja in Claire Redfield. Zgodba se bo dogajala dve leti po dogodkih iz Resident Evila 4, Leon pa se bo odpravil v Belo hišo, saj je nekdo izmaknil pomembne datoteke. Srečamo se s predsednikom ZDA, ko naenkrat ugasnejo luči in se po temačnih hodnikih začnejo sprehajati zombiji. Če ste kdaj igrali Resident Evil 6, potem so vam ti dogodki že znani. Nato se mu v Beli hiši pridruži še Claire in par se bo moral prebiti skozi goro nemrtvih trupel, preden razkrije, kdo tiči za izbruhom zombie kuge.

Serijo bo režiral Eiichiro Hasumi, na glasbeni spremljavi pa bo delal Yugo Kanno, ki ga poznamo iz JoJo’s Bizarre Adventure. Animacija je čudovita in res upamo, da bo zgodba na visokem nivoju.

Resident Evil: Infinite Darkness prihaja na Netflix julija, a s tem dobrot iz te franšize še ni konec. Capcom je namreč sporočil tudi veselo novico, da se je zaključilo snemanje filma Resident Evil: Welcome to Raccoon City, ki ga lahko pričakujemo 24. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime