Amazon preklical razvoj svoje Lord of the Rings MMO igre

Megakorporacija Amazon ima veliko denarja in svojih finančih sredstev mu ni škoda vložiti v svoje filmske in igričarske projekte. Trenutno delajo na novi Lord of the Rings seriji, ki ima najvišji proračun v zgodovini, serijo pa naj bi ob izidu pospremila tudi povsem nova MMO igra, ki naj bi izšla leta 2022.

Vendar pa od tega ne bo nič, saj je bil projekt preklican, krivec pa je tokrat kitajski velezaložnik Tencent, ki je kupil razvijalca Athlon Games, ta pa je trenutno delal na Lord of the Rings igri. Podjetji nista mogli doseči dogovora glede nadaljnjega dela, tako da je bila igra preprosto preklicana.

Athlon Games na naslovu ni delal sam, saj je sodeloval z razvijalcem Amazon Games Studio, člani te ekipe pa bodo sedaj preusmerjeni na delo na drugih projektih. Tako Amazon Games Studio, ki obstaja že od leta 2014 in ima za sabo ogromen finančni proračun, še vedno ni izdal nobenega naslova. No, to ni čisto res, saj jim je uspelo na pašnike spraviti zmedeno večigralsko streljanko Crucible, ki pa je bila tako neuspešna, da so ji hitro ugasnili strežnike.

Očitno bo tako njihova prva igra večkrat prestavljeni MMO New World, navdušenci na Gospodarjem prstanov pa lahko trenutno igrate že dolgo obstoječo MMO igro Lord of the Rings.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime