YouTuber Jake Paul premagal MMA pretepača Bena Askrena v res zanič boksarskem obračunu

24-letni YouTuber Jake Paul še naprej podira nasprotnike v svoji novi boksarski karieri. Najprej je premagal YouTuberja AnEsonGiba, nato pa je hitro poskrbel tudi za bivšega NBA-jevca Nata Robinsona. Včeraj se je Jake prvič spravil v ring z nekom, ki ima celo nekaj pretepaških izkušenj.

V nasprotnem kotu mu je namreč stal Ben Askren, ki se je nekaj let preizkušal v MMA ringu. Ben je daleč od svoje top forme, saj je star že 36 let, od MMA-ja pa se je poslovil leta 2019, saj je takrat tudi prestal operacijo na kolku. A odzval se je na izziv YouTuberja in tako prvič stopil v boksarski ring, saj mu je bil ponujen lep kovček denarja.

Borba se je začela in jo je bilo konec že v prvi rundi, ko je Jake ujel Bena z desno roko in ga zbil na tla. Ben se je kot vajeni MMA borec hitro pobral, a je bil malce zmeden na nogah in čeprav je bil pripravljen nadaljevati borbo, je sodnik raje razglasil tehnični knockout, Jake Paul pa je bil razglašen za nespornega zmagovalca.

Veliko gledalcev je bilo nad videnim razočaranih, saj je bilo ta prenos v živo treba plačati. Pojavljati so se začela tudi ugibanja, da je bila celotna zadeva zrežirana in je bil ta obračun namenjen samo pranju denarja, dviganju Jakove statistike in da je upokojeni Ben lahko pospravil v žep pol milijona dolarjev.

Jake Paul je nad svojo zmago navdušen in ga označuje za svoj največji športni dosežek, Ben pa se je za svoj poraz na Twitterju opravičil celemu svetu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime