Sony podarja povsem brezplačno kopijo igre Horizon Zero Dawn Complete Edition

Treba je čestitati Sonyju, saj je med koronavirus krizo s svojim gibanjem Play At Home poskrbel, da je bilo veliko dni zavitih v preigravanje kvalitetnih videoiger, namesto da so ljudje samo žalostno gledali v štiri stene.

Play At Home je igralcem včeraj dostavil novo poslastico in ta je morda najbolj slastna do sedaj. Čisto vsi igralci na konzolah PlayStation 4 in 5 si lahko sedaj preko sledeče povezave brezplačno aktivirate odlično igro Horizon Zero Dawn Complete Edition in jo obdržite za večno.

Časa za prevzem je dovolj, saj si lahko igro aktivirate vse do 14. maja. To je res odlična ponudba, saj Complete Edition v sebi vsebuje tudi odlično razširitev Frozen Wilds, ki doda igri novo pokrajino in nov štorijalni zaplet, kjer vas čakajo nove vrste mehanskih dinozavrov. Preigravanje je obvezno za vse ljubitelje odprtih svetov, poznavanje zgodbe pa vam bo zagotovo prišlo prav pri uživanju nadaljevanja Horizon Forbidden West, ki pa še nima konkretnega datuma izida.

Dobrot pa tu ni konec. Še vedno lahko aktivirate 9 brezplačnih iger, a ta ponudba se izteče že 23. aprila, tako da se splača pohiteti. Poleg tega na PlayStation trgovini trenutno poteka pomladna razprodaja, ki je posekala cene lepemu seznamu popularnih naslovov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime