Farming Simulator 22 dobil prvi dražilnik

Glede na številko izredno popularne serije iger Farming Simulator bi človek pričakoval, da vsako leto dobimo nov del, a temu ni čisto tako. Zadnji pravi del, ki smo ga lahko igrali na PC-ju je izšel leta 2018 pod oznako Farming Simulator 19, dvajsetica pa je bila namenjena telefonom in tablicam.

Pridni virtualni kmetovalci pa boste veseli novice, da se razvoj igre Farming Simulator 22 počasi približuje koncu in razvijalec GIANTS Software je pred kratkim pokazal prvi dražilnik. Ta ne pokaže preveč informacij, saj lahko vidimo samo letečo kapo s šiltom, a vseeno v videu vidimo eno največjih pridobitev nove verzije: sneg!

A to ni edina novost, ki jo je razvijalec GIANTS Software, ki bo letos igro tudi prvič založil popolnoma sam, vpeljal v letošnjo izdajo kmetovanja. Čakata nas dve novi mapi in posodobljena Erlengrat mapa in več kot 400 kmetovalskih orodij, ki jih bodo ponujalo več kot 100 licenčnih proizvajalcev.

Čakajo nas letni časi, ki bodo od kmetovalca zahtevali prilagoditev obdelovanja svoje virtualne kmetije. Razvijalec obljublja tudi boljšo umetno inteligenco in močno izboljšan zvok, tako da boste poznavalci z zaprtimi očmi prepoznali tip traktorja.

Izboljšana bo tudi grafična plat, na sporedu pa je tudi tehnična optimizacija, ki bo omogočala razvoj bolj naprednih modifikacij.

Vse to se sliši odlično, a treba bo biti potrpežljiv, saj je izid napovedan za zadnjo četrtino 2021, igra pa bo letos izšla tudi za novi konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime