To soboto spremljajte finale WOOP! turnirjev v igrah Rainbow Six: Siege in Valorant

Za nami so še ene kvalifikacije, tokrat so se te odvili za igri Rainbow Six Siege in Valorant. Pri obeh igrah smo dobili finaliste, ki se bodo spopadle že to soboto, 24. aprila, prenos v živo pa boste lahko spremljali na našem YouTube kanalu spodaj.

Najprej je na sporedu finalni obračun igre Rainbow Six: Siege, v katerem se bo bitka začela že ob 13:30, ko se bosta spopadli ekipi Synthesis Esport in SCORNED. Čaka nas napeta bitka in čeprav je skozi kvalifikacije do sedaj Synthesis Esport praktično pogoltnil konkurenco, jim SCORNED zagotovo ne bo pustil, da tako zlahka pridejo do končne zmage. Rezultat kvalifikacij si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Dogajanje bosta pozorno spremljala Matic “Boxi” Boc in Žiga “Zigzz” Tominec, ki bosta vse gledalce zabavala s strokovnim komentiranjem.

Ob 17.00 se bo nato začelo streljanje v igri Valorant. Pri tej igri je bilo število prijav dovolj veliko, da smo organizirali dva turnirja, na koncu pa smo po res napetih bitkah prišli do dveh najboljših ekip. To sta postali CWE Purple in breskvice, tako da nas v finalu čaka prava poslastica.

Tudi tukaj bo poskrbljeno za komentiranje, ki ga bosta prispevala Marko “Amperro” Sladič in Uroš “UrosB” Bitenc.

Tako kot pri vseh drugih turnirjih tudi tukaj finalna zmaga ne pomeni zmage v celi vojni. Ekipe se bodo nato v nedeljo, 25. aprila preselili na fizično lokacijo WOOP! zabaviščnega parka v Ljubljani, kjer bo treba pokazati mišice v streljanju iz Laser Taga, na koncu pa bomo sešteli vse točke in tako dobili končnega zmagovalca. Mimogrede, vabljeni tudi vsi gledalci, ki bi ekipam radi segli v roko in morda spoznali kakšnega slovenska influencerja, WOOP! pa vsebuje kup zabavnih aktivnosti, tako da vam zagotovo ne bo dolgčas.

Šampionska ekipa si ne bo nadela samo naslova najboljše ekipe, ampak bo v žep pospravila tudi lepe nagrade in bo osvojila VIP karte za prihajajoči mega dogodek NEST EXPO!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime