Dexterjeva nova sezona dobila prvi dražilnik

Serija Dexter se je v zgodovino zapisala kot eden tistih televizijskih izdelkov, ki so imeli odličen začetek, še boljšo sredico in res zanič konec. Oboževalci so leta 2013 preklinjali zadnjo sezono, ki je padla v kakovosti, a veliko jih je držalo upanje, da bo morda vsaj finalna epizoda nekoliko boljša. Žal se to ni zgodilo in Dexter tako že dolgih osem let nosi na sebi črno piko, ki si jo deli s še eno znano serijo Game of Thrones.

A ustvarjalci se želijo tega negativnega slovesa znebiti in zato je bila že lani napovedana dodatna sezona, ki bi priljubljenega serijskega morilca poslala v zaslužen pokoj. V glavno vlogo se vrača Michael C. Hall, ki se bo v novi sezoni postavil nasproti neuradnemu županu Iron Laku, Kurtu Caldwellu in to je človek, ki se mu ne želiš zameriti. Nova sezona bo štela 10 epizod in naj bi bila tako druga polovica zaključka zgodbe Dexterja.

Včeraj smo na Twitterju dobili prvi dražilnik, ki pokaže samo sekiro in Dexterjeve besede, ki napove vrnitev k svojim koreninam. Sekira in zasneženo območje bo seveda znano vsem tistim, ki so si ogledali finale, ki pokaže zadnjo destinacijo Dexterja.

Serija bo za ogled na voljo samo na Showtime pretočnem servisu, ki pa je seveda Evropejcem nedosegljiv.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime