PlayStation Plus igre v maju prinašajo Battlefield 5 in Wreckfest

Sony je najavil novo ponudbo za vse svoje naročnike servisa PlayStation Plus. Ta mesec prinaša tri zanimive naslove, ki vam bodo zagotovo popestrili te dokaj turobne dneve.

Najbolj izstopa seveda streljanka Battlefield 5, ki letos šteje že svoj tretji rojstni dan. Govorice sicer močno namigujejo, da bo nov del franšize prišel še letos, kar je vsekakor dobro, saj Battlefield 5 nikoli ni bil res hudo popularen naslov kot denimo kakšen COD: Warzone. Igra je imela nekaj problemov ob svojem izidu, a razvijalec DICE je od takrat spočel cel kup popravkov in dodatkov, nekaj časa za preigravanje pa si zasluži tudi enoigralska kampanja.

Druga igra sliši na ime Wreckfest, ki je v bistvu dirkačina, a s tem zapletom, da je najbolj pomembno razbijanje pločevine nasprotnikov, kot pa samo dirkanje. Avti se realistično razbijajo, grafika pa dovolj podrobna, da boste ob zaletavanju kdaj tudi zadržali dih. Pri tej igri pa velja ena pomembna izjema, saj jo v PlayStation Plus naročnini dobijo samo lastniki konzol PlayStation 5.

Zadnja na vrsti je igra Stranded Deep, ki bo prijala vsem tistim, ki v svojih igrah obožujete nadzorovati merilnike zdravja, žeje in vsega ostalega, kar najdemo v preživetvenem žanru. Stranded Deep stavi na raziskovanje nad in pod vodno gladino in tako malce izstopa iz tega utrujenega žanra preživetvenih naslovov.

Vse te igre lahko v svojo knjižnico prenesete do konca maja, do 3. maja pa lahko prevzamete še aprilsko ponudbo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime