WOOP! Arena turnir uspešno zaključen in tule so vsi zmagovalci

Pa je za nami še en uspešen turnir! V letu koronavirus krize smo tako izpeljali dva turnirja iz različnih popularnih iger. Prvega pod imenom Lockdown se zagotovo še vedno spomnite, saj smo po številu igralcev podirali rekorde, za letos pa smo povezali s centrom zabave WOOP!, ki je poskrbel za malce drugačno izpeljavo finala.

wpyiyi vs Cyber Wolves – White: 2:0

Zabava se je začela 18. aprila, ko se je odvil finale turnirja iz iger League of Legends, spopadli pa sta se ekipi wpyiyi in Cyber Wolves – White. Za finale smo postavili format Best of Three, na koncu pa je zmago osvojila ekipa wpyiyi. Obe ekipi sta se nato spopadli še v rundi igranja Sobe pobega na fizični lokaciji Woop! Arene, a na koncu je rezultat ostal nespremenjen. Čestitke torej končni zmagovalni ekipi wpyiyi, ki je v žep pospravila za 400 € Logitechove robe, prejela pa je tudi povabilo na NEST EXPO tekmovanje, ki se bo zgodilo konec tega leta!

oniChan vs. SefiTelovadnice: 2:0

Temu je nato isti dan sledilo tekmovanje iz igre Counter-Strike: Global Offensive. Tule smo naleteli na malce težav glede komentatorjev, tako da spopada v živo na koncu nismo predvajali. Kar je bila škoda, saj smo tako zgrešili dominantno zmago ekipe oniChan, ki je z 2:0 premagala ekipo SefiTelovadnice. Obema finalistom toplo čestitamo in tudi tu so zmagovalci v vrečah odnesli za 400 € nagrad, ki sta jih prispevala Logitech in UVI.

Preteklo soboto smo pričakali še finala iz iger Valorant in Rainbow Six Siege.

Synthesis Esport vs. SCORNED: 2:0

Začeli smo z Rainbow Six Siege, kjer sta si v zobe skočili ekipi Synthesis Esport in SCORNED. Synthesis Esport je skozi kvalifikacije pokazal, da bodo težak izziv za vsako ekipo, ki se jim želi postaviti po robu in tako je bilo tudi v tem primeru. V finalu so v Best of Three formatu z 2:0 premagali SCORNED in v žep pospravili Logitech in UVI dobrine, tako kot vse druge ekipe pa bomo tudi njih videli na NEST EXPO tekmovanju!

breskvice vs. CWE Purple: 2:0

Za konec smo zastavili igranje Valoranta. Nova ekipa breskvice je čez kvalifikacije naravnost povozila vse konkurenčne ekipe, zato se je tudi v finalu pričakovalo, da bodo zlahka opravili z CWE Purple. Res je, da so v končni tekmi nadvladali konkurenco, a finale, ki sta ga s komentarjem lepo obarvala Marko “Amperro” Sladič in Uroš “UrosB” Bitenc, je vseeno postregel z nekaj trenutki grizljanja nohtov. CWE Purple se je vsaj dvakrat skoraj vrnil, a na koncu je moral priznati premoč breskvicam, ki so domov odnesle lepe nagrade. Mimogrede, CWE Purple je nato v Laser Tagu v WOOP! Areni dobil svoje maščevanje in premagal breskvice, a na koncu je bila razlika prevelika, da bi lahko nadoknadili izgubljene točke.

Več slik si lahko ogledate na naši Facebook strani, od srca pa se zahvaljujemo partnerjema UVI-ju in Logitechu ter seveda WOOP! Areni, ki je navdušila s svojo lokacijo. Obiščite jih, res vam ne bo žal!

Se vidimo na NEST Expo 2021!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime