Serija Rick And Morty prejela nov napovednik, dolg kar 17 minut

Ustvarjalci huronsko popularne risane serije Rick and Morty se zelo radi pozabavajo s svojimi gledalci. Napovedniki so vedno nekaj posebnega, nihče pa ne more pozabiti niti tiste potegavščine za 1. april, ko se je na Adult Swimu čisto zares pojavila nova epizoda, medtem ko so vsi mislili, da gre za prvoaprilsko šalo.

5. sezona je že dobila en napovednik, zdaj pa je prišel čas za novega. Ta je dolg kar 17 minut in ga je ustvaril Paul Robertson, ki je znan po svojih pikslastih umetninah.

Novi napovednik Rick And Morty In The Eternal Nightmare Machine je tako narejen v slogu kakšne starejše igre, najin najljubši par fantiča in pijanega znanstvenik pa mora pretepsti cel kup nasprotnikov ter se občasno tudi spopasti s kakšnim šefom. Video je prava poslastica za oboževalce, saj boste vmes zagotovo opazili tudi kakšen velikonočni jajček.

Če boste pregledali cel napovednik boste na koncu nagrajeni tudi z datumom izida. Peta sezona bo doživela svojo rojstvo 20. junija, kar bo lepo popestrilo poletne počitnice.

Adult Swim je pripravil tudi nov, bolj klasični napovednik, ki prikaže nekaj nikol prej videnih scen iz prihajajoče sezone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime