Elden Ring naj bi bil znova zamaknjen in to na naslednje leto

Morda se spomnite tistega zrnatega napovednika izredno nizke kvalitete, ki naj bi končno pokazal nekaj igranja iz težko pričakovane igre Elden Ring? Novi projekt razvijalca FromSoftware, ki je znan predvsem po svojih Dark Souls igrah, je bil napovedan že dolgo nazaj, a vse od prvega napovednika nismo dobili nobenih uradnih informacij.

Ko je na splet ušel nov video se je zdelo, da uradni napovednik tako rekoč že pred vrati. Vendar pa sta od takrat minila že dva meseca, Elden Ring pa je enako molčeč kot prej.

Namesto dobrih imamo v bistvu za vas slabe novice, saj je Kadokawa Corp, starševsko podjetje FromSoftwara, objavilo novo finančno poročilo, v njem pa je zapisano, da so njihove igre zaradi koronavirusa doživele pošten zamik. Elden Ring zna tako iziti šele enkrat v marcu oz. aprilu 2022, kar bo oboževalce pregnalo na rob obupa.

Vse niso slabe novice, saj je založnik Bandai Namco potrdil svojo udeležbo na letošnjem sejmu E3, ki se bo odvil junija. Tako bomo morda čez en mesec dobilo končno nov napovednik, ki bo morda celo izpisal tudi datum izida. Nekdo je skladno s to novico na splet spustil novih 6 sekund igre in čeprav je video katastrofalen, je vsaj tista kapljica vode, ki zna ohraniti Elden Ring privržence pri življenju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime