Jake Paul si je v soočenju z boksarjem Floydom Mayweatherjem prislužil črno oko

Včeraj sta na oder v Hard Rock Stadium stopila YouTuber Logan Paul in profesionalni boksar Floyd Mayweather in tako se je zgodilo njuno prvo javno soočenje, ki je služilo kot nekakšen napovednik dvoboja, ki se bo odvil 6. junija v Miamiju.

Šlo je za besedni dvoboj, ki pa je bil bolj kot sramota. Loganu žaljivke ne gredo najbolje od rok, tako da je boksarja zmerjal na odru zaradi odvezanih vezalk in podobnih traparij. Skratka, konferenca ni bila kaj posebnega, a vse to se je spremenilo, ko je Floyd Mayweather stopil pod oder in naletel na Loganovega gobčnega brata Jakata.

Slednji je stopil pred bivšega prvaka in ga začel izzivati. Floyd je namreč pred tem oba brata označil za lažna boksarja in se ponudil, da se bo proti obema boril v isti noči. To očitno mlajšemu Paulu ni bilo všeč zato je začel jezikati in nenadoma izmaknil boksarju kapo ter poskušal zbežati. Nato se je začelo masovno prerivanje in zaradi gneče je bolj težko ugotoviti, kdo je koga udaril – če je bil sploh kje sprožen kakšen udarec.

Še en kasnejši posnetek kaže posledice obračuna. Vidimo lahko močno razburjenega Floyda, ki je enemu od bratu zagrozil s smrtjo, nato pa ga je njegovo osebje pospremilo iz lokacije.

Jake je kasneje na svojem Instagramu zapisal, da mu je eden od Floydovih varnostnikov zadal črno oko, začel pa je tudi promovirati slogan “gotcha hat”, saj si je slogan vtetoviral na nogo, v svoji trgovini pa je začel prodajati kape z napisom za 25 dolarjev.

Na koncu je vse skupaj še komentiral Conor McGregor, ki je vse skupaj označil za sramotno in žalostno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime