Floyd Mayweather vs Logan Paul spopad je končno dobil dokončen datum

Brata Paul nadaljujeta svoj pohod v boksarski svet. Medtem, ko Jake Paul izziva upokojene pretepače in ljudi, ki si niso nikoli v življenju prej sploh nadeli rokavic, je njegov Logan bolj umirjen in je do sedaj v spopad povabil samo še enega YouTuberja KSI-ja, proti kateremu pa je izgubil. To je bilo po njegovem dovolj izkušenj, da je v pretep vpoklical kar legendarnega boksarja Floyda Mayweatherja, ki se je upokojil s perfektnim rekordom 50-0.

Spopad bi se moral sicer zgoditi že februarja, a je bil zaradi svetovne krize s koronavirusom odpovedan. Zdaj sta se oba tabora končno dogovorila za nov datum, ki se bo zgodil v nedeljo, 6. junija. Pretep bo PPV, tako da bo zanj treba plačati denarce in res upamo, da se ne ponovi tista polomija od Jake Paula, ko je bilo vsega skupaj konec že v prvi rundi.

A to se nemara res zna zgoditi, le da bo tokrat obležal YouTuber. Logan Paul je sicer povedal, da vsak dan pridno trenira in vlaga v priprave prav vsak trenutek razpoložljivega časa. Dodal je še, da je tako vsak dan boljši, Floyd pa starejši.

Razlika v letih je resda astronomska, saj je upokojeni Floyd za skoraj 20 let starejši od Jaka. Mayweather se je upokojil že dolgo nazaj, a vsake toliko se vrne v ring, če mu je ponujeno dovolj denarja. Leta 2017 je slavno pospravil Conorja McGregorja, v malce manj opevani vrnitvi pa je naslednje leto uničil kickboxerja Tenshina Nasukawo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime