Ubisoft napovedal F2P igro The Division: Heartland

Založnik Ubisoft noče obupati nad svojo večigralsko serijo The Division, pa čeprav se ta bori s kritikami že od svojega prvega dela. Še posebej nadaljevanje in njegova razširitev sta Warlords of New York sta nase privabila srd igričarjev in rekordno nižanje Metacritic ocene, vendar pa je Ubisoft nedavno napovedal, da bo The Division 2 še dolgo dobival spremembe in posodobitve.

V skladu s tem so napovedali nov naslov The Division: Heartland, ki bo povsem samostojna in brezplačna igra. Na njej bo delal veteranski studio Red Storm, ki je v svetu Toma Clancyja razvil že cel kup iger iz različnih žanrov.

O Heartland je znanega zelo malo, saj je Ubisoft zaenkrat samo zapisal, da bo tole sveža izkušnja in da ni potrebno poznavanje prejšnjih delov. O kakšnih napovednikih še ni govora, dobili smo samo sliko, ki s svojim vodnim stolpom obljublja gozdnato, bolj ruralno izkušnjo, kar bo velika sprememba glede na pretekla The Division naslova, ki sta se odvijala v večjih mestih.

The Division: Heartland bo izšel enkrat med letoma 2021 in 2022, zainteresirani pa se lahko prijavite na zgodnje testiranje. Zanimivo bo videti, kako se bo ta igra odrezala na trgu F2P streljačin, ki danes vsebuje ostro konkurenco v obliki iger Call of Duty: Warzone in Fortnite. Ubisoft se je na ta trg že enkrat poskušal prebiti s svojo igro Hyper Scape, ki pa je kmalu po izidu postala povsem pozabljena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime