Slovenska igra SimPocalypse v torek zapušča Early Access in na Steam prihaja v končni verziji

O slovenski igri SimPocalypse smo že pisali decembra lani, od takrat pa je preteklo dovolj vode, da je razvijalec Gamex Games razvoj pripeljal do končne verzije 1.0.

Igro smo namreč do sedaj lahko preigravali samo v načinu Zgodnjega dostopa, ki je bil sicer igralen, a zagotovo so nekateri čakali na zaključek razvoja, ki bo tekel bolje in bo vseboval manj hroščev.

SimPocalypse raziskuje žanr post-apokaliptičnih simulacij, kjer je poudarek predvsem na preživetju. Vendar pa tokrat ne boste samo preiskovali porušenih radiacijskih barak ter za opijali z vodko kot v kakšnem Stalkerju, saj je vaš namen civilizacijo zopet postaviti na noge in ne samo oskrba lastne riti. Tako vas čaka veliko grajenja, raziskovanja tehnologij in trgovanja, vse to pa boste počeli preko klikanja na uporabniški vmesnik.

Nekaj akcije nas vseeno čaka, saj bo včasih treba sesti v tank ter se iz izometričnega pogleda zapoditi nad nasprotnika. Treba bo poskrbeti za svoje delavce, saj se ta post-apokaliptična hišica iz kart hitro lahko začne rušiti, če pod njo ne najdemo pridnih inežnirjev, hišnikov in vojakov.

SimPocalypse izide 11. maja, na Steamu si lahko svojo kopijo pridobite za dobrih 8 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Slovenska igra, ki podpira 13 jezikov, celo Kitajščina in obskurna Turščina se najde, o Slovenščini pa ni ne duha ne sluha.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime