Lost Judgment uradno najavljen, dobili smo tudi datum izida

Decembra 2018 je založnik Sega v svet poslal zanimivo igro Judgment, ki je igralce presenetila. Šlo je za nekakšen odvrtek Yakuza serije, le da smo tokrat igrali detektiva, ki se v Yakuza igrah ni pojavil. Igralci so se spraševali, zakaj bi založnik franšizo razdelil na dve ločeni veji in zdaj smo za vse to dobilo pojasnilo.

Yakuza je namreč s svojim zadnjim delom Like a Dragon spremenila svoj igralni način in vpeljala potezno bojevanje. Sega je nato izjavila, da bodo vse nadaljnje Yakuza igre vsebovale potezni boj, za tiste, ki si pa boste želeli akcije, pa lahko pogledate proti seriji Judgment.

In ta je včeraj dobila prvi napovednik za nadaljevanje Lost Judgment. Ta je zanimiv, saj nam predstavi moškega, ki je bil obtžen otipavanja na podzemni železnici in je bil nato tudi spoznan za krivega. A nato tip razkrije obstoj trupla v Tokiu za katerega je seveda takoj postal glavni osumljenec, a umor se je zgodil nekje ob istem času kot njegovo otipavanja na vlaku.

Kot rečeno, Lost Judment bo vseboval akcijski boj z vsemi tistimi nadnaravnimi potezami, ki jih je prinašal predhodnik. Zopet nas čaka raziskovanje ulic, le da bomo tokrat malce bolj gibčni in bomo lahko celo splezali na stavbe. Razvijalec Ryu ga Gotoku Studio bo tako kot v predhodniku omogočal izbiro angleških ali pa japonskih zvočnih vrstic, napovednik pa nam je prinesel tudi datum izida.

Ta se bo zgodil 24. septembra za vse konzole, razen Switcha, PC verzije pa zopet ne bo na spregled. PC-jaši ste bili prikrajšani tudi originala, ki je za zdaj na voljo samo za Google Stadio, založnik pa je pred kratkim razložil, da trenutno ne razmišljajo o predelavi za računalnike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime