Battlefield 6 naj bi naslednji mesec končno dobil prvi napovednik

Da EA in DICE delata na novem Battlefield naslovu ni več nobena skrivnost in več virov je že namignilo, da je razkritje igre pravzaprav že skoraj pred vrati. Nedavno so na splet ušle tudi prvi dve sliki, ki sta bili očitno vzeti iz nekega napovednika, kažeta pa bolj futuristično okolico, ki ne bo povsem znanstveno-fantastična, a dovolj napredna, da se bomo lahko okoli sprehajali z robotskimi psi.

Nekateri viri so namigovali, da bo igra dobila svoj prvi napovednik nekje v sredini tega meseca, a zdaj je uradni Battlefield Twitter precej močno namignil, da nas razkritje čaka naslednji mesec.

Bolj točnega datuma nismo dobili, tako da lahko samo ugibamo o dnevu napovednika. Zanimivo je, da bomo junija dobili tudi dogodek E3, ki bo kazal najnovejše igre iz strani različnih založnikov, med katerimi pa ne bomo našli EA-ja. Založnik bo morda ravno takrat spočel povsem svoj digitalni dogodek, ki se bo odvil pred E3-jem, potem pa zna Microsoft na E3 pokazati nekaj dodatnega igranja na svoji konzoli Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime